Boeken

Boektrailer Rode handen
Ambers leven verandert volledig, wanneer zich herinneringen aan een ander leven als middeleeuwse huurling ontvouwen. Het blijft echter niet bij herinneringen alleen…

Haar ruige alter ego met zijn leven van vuur, vrijheid, vechten en vrouwen komt weer volledig terug en gooit alles overhoop. Wisselend van haar huidige onzekere zelf naar de wilde en ongeremde Tamás, wordt Amber heen en weer geslingerd tussen heden en verleden. De huurling zit niet alleen in haar gedachten, zelfs haar lichaam krijgt zijn oude gevoelens weer terug.

Amber raakt compleet in verwarring wanneer ze ontdekt dat haar vroegere zelf niet van plan is te vertrekken en zij het leven van zowel man als vrouw in één lichaam moet zien te leiden. Dan blijkt dat nog meer mensen uit Tamás’ bestaan zijn teruggekeerd en levenslange rode draden worden zichtbaar…

Ontmoet de gevaarlijke krijger in een bloedmooie vrouw en huiver net als ik voor dit vrouwelijk (of is het mannelijk?) geweld.

Geert Kimpen
(De kabbalist, De geheime Newton, Het meisje dat aan de oever verscheen)

Download hier het inkijkexemplaar van Rode handen

Rode handen intrigeert tot op het bot. Het is een boek dat je onrustig maakt, lustig doet verlangen en hongerig laat hunkeren naar meer.

Christine Pannebakker
(Wie ben ik, Vrouwenpower, De week)

– Verrassend, spannend en goed!
– Cover is allesomvattend, bijzonder debuut!
– Bijzonder, intrigerend en meeslepend verhaal!

Lezers recensies Hebban
Wat doe je, als het verleden ineens weer heden wordt? Als de herinneringen uit een vorig leven zo sterk zijn, dat ze alles bepalen? Als blijkt dat je niet langer alleen het leven van een moderne vrouw leidt, maar ook dat van een ruige huurling uit een vorig leven in de middeleeuwen?

Amber probeert een manier te vinden om haar lichaam en haar bestaan met de gevaarlijke en intense Tas te delen. De relatie tussen Amber en haar man Jos komt onder hoge druk te staan, wanneer ze beiden steeds meer te weten komen over hun traumatische voorgeschiedenis.

Als Amber en haar vriendin Livine vertrekken naar Hongarije om op zoek te gaan naar hun verleden, keert het lot op genadeloze wijze terug en komen er schokkende geheimen aan het licht…


Rode draden is het vervolg op Rode handen en het tweede deel van de Rode trilogie. Het is een spannende roman over reïncarnatie, gebaseerd op ware gebeurtenissen en herinneringen.
 

Daniëlle Pasma (1969) is een Twospirit, die het bestaan als vrouw en man in één lichaam maar al te goed kent. Ze maakte in haar leven vele omzwervingen als onder andere dierenarts, klassiek homeopaat en reïncarnatiecoach en is nu fulltime schrijver van de romans die haar zo nauw aan het hart liggen.

Download hier het inkijkexemplaar van Rode draden