Boeken

Boektrailer Rode handen

Ambers leven verandert volledig, wanneer zich herinneringen aan een ander leven als middeleeuwse huurling ontvouwen. Het blijft echter niet bij herinneringen alleen…

Haar ruige alter ego met zijn leven van vuur, vrijheid, vechten en vrouwen komt weer volledig terug en gooit alles overhoop. Wisselend van haar huidige onzekere zelf naar de wilde en ongeremde Tamás, wordt Amber heen en weer geslingerd tussen heden en verleden. De huurling zit niet alleen in haar gedachten, zelfs haar lichaam krijgt zijn oude gevoelens weer terug.

Amber raakt compleet in verwarring wanneer ze ontdekt dat haar vroegere zelf niet van plan is te vertrekken en zij het leven van zowel man als vrouw in één lichaam moet zien te leiden. Dan blijkt dat nog meer mensen uit Tamás’ bestaan zijn teruggekeerd en levenslange rode draden worden zichtbaar…

Ontmoet de gevaarlijke krijger in een bloedmooie vrouw en huiver net als ik voor dit vrouwelijk (of is het mannelijk?) geweld.

Geert Kimpen
(De kabbalist, De geheime Newton, Het meisje dat aan de oever verscheen)

Download hier het inkijkexemplaar van Rode handen

Rode handen intrigeert tot op het bot. Het is een boek dat je onrustig maakt, lustig doet verlangen en hongerig laat hunkeren naar meer.

Christine Pannebakker
(Wie ben ik, Vrouwenpower, De week)