Manifesting the Dream

De Rode Trilogie

Het is vandaag mijn Manifesting the Dream Day.

Iedere woensdag sinds een paar weken besteed ik de dag aan allerlei zaken die mijn droom voeden. Van grote stappen, tot kleine details, van hele concrete acties tot het wegwerken van ruis; alles kan, als het maar bijdraagt aan het manifesteren van mijn droom.

Wat is die droom dan?

Die is groot! I dream big! 

Ik wil:

  • Een literair agent, die net zo enthousiast is over mijn boeken als ik en nog beter dan ik ziet wat er allemaal mogelijk is.
  • Een uitgever, die mijn eerste twee boeken Rode handen en Rode draden opnieuw wil uitgeven en het derde deel, Rood bloed zo gauw als het daar klaar voor is, zodat de hele Rode Trilogie in de boekhandels komt te liggen.
  • Vertalingen van alle drie de boeken in meerdere talen.
  • Enthousiaste lezers over de hele wereld.
  • Booktours in het buitenland.
  • Nog veel meer boeken schrijven en succesvol uitbrengen, die allemaal al in mijn hoofd aan het rijpen zijn.
  • Researchtrips om aan den lijve te ervaren waar de verhalen zich afspelen en het stimuleren van het terugkeren van de herinneringen aan de vorige levens, waar ze over vertellen.
  • En de ‘grootste’ wens en tegelijkertijd voor de mensen die mijn boeken kennen misschien wel de meest logische: de verfilming van de Rode Trilogie tot een serie voor Netflix, Starz of HBO.

Naïef? Misschien… 

Aan de andere kant, zo raar is het niet. Er zijn vele schrijvers die hier al zijn, die dit kennen. Wat zou er gebeurd zijn als zij niet in hun droom geloofd hadden, als zij niet stug hadden doorgedramd en doorgezet? Ik geloof in de universele wet van aantrekking en het bewust creëren van mijn eigen werkelijkheid. Dat betekent niet dat alles dat ik bedenk zich onmiddellijk manifesteert, maar wel dat als ik blijf voeden wat ik wil in mijn leven, de gebeurtenissen langzamerhand zo gaan trillen, dat ze steeds vaker de puzzelstukjes vormen die in de Grote droom op hun plek vallen. 

Als ik terugkijk in mijn leven, heb ik al zoveel moois gecreëerd, daar kan best nog meer bij.

En weet je wat het leukste is? Er zit geen enkele weerstand op. Ik vermaak me kostelijk met boeken naar agenten en Uitgevers opsturen, met uitspreken van mijn dromen en daar keer op keer naar luisteren en met het volgen van de officiële podcast van de serie Outlander, waarin ik hoor hoe Executive producer en Creator Ronald D. Moore vertelt over alles dat er komt kijken bij het verfilmen van een boekenserie. Toffe vent trouwens! Die wil ik wel als vriend. Wel een minpuntje dat hij zijn whisky met ijs drinkt…

Anyway, vandaag op Manifesting the Dream Day was het tijd om het allemaal ook maar open en bloot eruit te gooien. Dit is mijn grote droom, mensen. Dit ga ik manifesteren! 

Volg je me? 

Auteur: Danielle Pasma

Ik ben schrijver. Als Twospirit en Avonturier in The Big Adventure of Lifetimes ervaar ik het leven als intens, uitdagend en wonderbaarlijk. Ik schrijf blogs, artikelen, verhalen, non-fictie en romans. Mijn roman Rode handen is rauw, ruig en prikkelend. Deel twee van deze trilogie, Rode draden is op 13 juli 2019 verschenen. Momenteel werk ik aan deel 3: Rood bloed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *