Join the Adventure op Patreon!

Man, wat een avontuur ben ik begonnen!
En ik wil jou heel graag daarin meenemen. Want dit kan een avontuur zijn van jou en mij en misschien nog een heleboel anderen. En het is echt heel spannend!

Om te beginnen: waar gaat dit over en wat is Patreon?

Patreon is een platform opgezet door creators/ artiesten, waarop je als kunstenaar een membership business kunt creëren geheel op je eigen voorwaarden. Je kunt een exclusief contact opbouwen met je fans zonder al die vervelende advertenties of algoritmes, die de social media verstoren. Gewoon dus rechtstreeks van creator tot fan. En dat biedt ontzettend veel hele toffe mogelijkheden!

De naam Patreon refereert aan de oude functie van een Mecenas. Iemand die een kunstenaar geld gaf om hem/haar de gelegenheid te geven om in vrijheid te kunnen creëren. Je zou het kunnen zien als een soort permanente crowdfunding. Ikzelf zie het meer als een Fan abonnement. Want wanneer je mij steunt via Patreon, krijg jij daar natuurlijk een heleboel voor terug!

De Patreon video

Wanneer je een Patron wordt krijg je daar te gekke tegenprestaties voor en je raadt het al: hoe hoger je maandelijkse steun is, hoe meer en waardevollere tegenprestaties je krijgt. En man, ik vind het zo tof om al die dingen met je te kunnen delen! Het gaat veel verder dan ik ooit op social media zou doen, maar hier doe ik het, omdat jullie echte fans zijn.

Denk bijvoorbeeld aan gelimiteerde Live gatherings rond het vuur met de hoofdpersonen uit de Rode Trilogie, individuele regressies om zelf achter je vorige levens herinneringen te komen of een persoonlijke brief aan jou van een van de karakters. En ook exclusieve video’s waarin ik je meeneem op mijn researchreizen, extra background informatie over de tijd waarin de Rode Trilogie zich afspeelt, daily unedited lines van mijn nieuwste boek, podcasts, een feuilleton van de audiobooks, en uiteraard zul je als Patron de Sneak Peaks en Behind the Scenes krijgen en de allereerste kans op het lezen van mijn nieuwste boek.

Kortom, als je van de wereld van de Rode Trilogie houdt,
then you really want in on this!

Foto Anoeska van Slegtenhorst

En nu, voor de introductie van mijn Patreon Avontuur:
een heel speciale bonus!

Iedereen die Patron wordt voor 1 augustus krijgt een super exclusief Rode draden, collectors item Notebook cadeau, met een persoonlijke, handgeschreven boodschap van mij op de eerste pagina!

En dat is nog niet alles…

Kies je voor een Tier van $30,- /maand (dat is dus € 26,40) of hoger, dan krijg je de unieke 10 daagse online training The Inner Adventure Experience, ter waarde van € 97,50, ook nog eens helemaal gratis erbij.

Deze training bestaat uit hele bijzondere video en audio trainingslessen, met door mij gecreëerde belevenissen om jouw eigen avontuurlijke zelf nog meer te bevrijden.

Dus…

Als rechtgeaarde Rode trilogie fan wil je hier natuurlijk bij zijn vanaf het eerste uur en niets missen. En abonnementen met de namen Koper rood, vuur rood, wijn rood… Daar word je nieuwsgierig van, toch?

Ga dus gauw naar www.patreon.com/daniellepasma en kies een Tier uit die bij je past (ze zijn er al vanaf € 4,40 per maand :D) en ga met mij mee op dit spannende avontuur!

Are you going with me…?

Daniëlle (Jelle en Tas)