13 juli Rode draden!

Rode draden
Deel 2 van de
Rode Trilogie is er bijna…

Maar je kunt hem nu vast bestellen!
Koop Rode draden nu en krijg hem na de verschijningsdatum thuisgestuurd.

Of…
kom hem ophalen op de spannende boekpresentatie
op zaterdag 13 juli bij Erve Eme in Zutphen.

Wat doe je, als het verleden ineens weer heden wordt? Als de herinneringen uit een vorig leven zo sterk zijn, dat ze alles bepalen? Als blijkt dat je niet langer alleen het leven van een moderne vrouw leidt, maar ook dat van een ruige huurling uit een vorig leven in de middeleeuwen?

Amber probeert een manier te vinden om haar lichaam en haar bestaan met de gevaarlijke en intense Tas te delen. De relatie tussen Amber en haar man Jos komt onder hoge druk te staan, wanneer ze beiden steeds meer te weten komen over hun traumatische voorgeschiedenis.

Als Amber en haar vriendin Livine vertrekken naar Hongarije om op zoek te gaan naar hun verleden, keert het lot op genadeloze wijze terug en komen er schokkende geheimen aan het licht…

Rode draden is het vervolg op Rode handen en het tweede deel van de Rode trilogie. Het is een spannende roman over reïncarnatie, gebaseerd op ware gebeurtenissen en herinneringen.
 
 
Daniëlle Pasma (1969) is een Twospirit, die het bestaan als vrouw en man in één lichaam maar al te goed kent. Ze maakte in haar leven vele omzwervingen als onder andere dierenarts, klassiek homeopaat en reïncarnatiecoach en is nu fulltime schrijver van de romans die haar zo nauw aan het hart liggen.

En heb je deel 1, Rode handen nog niet gelezen? Grijp dan nu je kans en koop hem met een flinke korting samen met Rode draden!

Download hier het inkijkexemplaar met fragmenten uit Rode handen

Voorverkoop Rode draden